De siste dagene har vært hektiske. Som om det ikke var nok med offentliggjøring av oss deltakere i Top Model Scandinavia, så har det i tillegg vært fullt på kalenderen med Findings Festival, båttur på Aker Brygge, overraskelsesfest for en god kamerat og besøk fra Porsgrunn. Jeg har drukket mer enn jeg har spist i helgen, og det kjennes på formen for å si det mildt! Da jeg skulle pusse tennene i går kveld måtte jeg kaste fra meg tannbørsten og omtrent lene hodet over toalettet. Tannkremen smakte en av lørdagens drinker, og det var umulig å gjennomføre kveldsrutinen. Jeg må bare le!

Når det er sagt så florerer det av meninger, netthets og sterke kommentarer i utenlandske forum nå som deltakerne er sluppet. Heldigvis preller jeg disse kommentarene raskt av da jeg vet de er skrevet av arbeidsledige, gamle tanter, men jeg er litt bekymret for de yngre som er med i sesongen. Vi har tross alt hatt med oss tre 18 år gamle jenter, og jeg fatter ikke at voksne mennesker ønsker å skrive så mye nedsettemde om unge jenter de hverken kjenner eller har fått et personlig inntrykk av gjennom TV-skjermen. Jeg gleder meg hvertfall til dere blir kjent med oss! Vi er ganske så fantastiske, om jeg får si det selv 🙂

P7080673

Det ligger forresten et intervju med meg på KK.no nå, og det kan du lese ved å klikke deg inn på denne lenken!