Forhåndspublisert innlegg.

For en helg dette har vært! Jeg skrev jo i går at jeg hadde tidenes blåmandag, men jeg har jo selvfølgelig hatt det latterlig fint denne helgen, og det er derfor mandagen viste seg fra den blå siden i går. Fredag havnet jeg, søsteren min og Jannie fra Top Model på Findings Festival etter å ha vorset i båten på Aker Brygge, og takket være Comfort Hotel Børsparken endte jeg opp på et fantastisk flott hotellrom med tv, takvinduer og komfortable madrasser for en festivalsliten rygg. Det er ikke første gang jeg benytter meg av Børsparken hotell, og jeg må ærlig si at det er en favoritt i hovedstaden Sentralt til både sentralstasjon, Karl Johan og Aker Brygge, og fantastisk flott og moderne! I tillegg har de Oslos beste hotellgym, som nå også er oppgradert til et crossfit-gym! Dette har de gjort i samarbeid med Crossfit Kristiania, og jeg er utrolig positivt overrasket.

Dessverre skadet jeg tåen min på onsdag og kan derfor ikke gå i andre sko enn Birkenstocks, så min plan om å trene med kettlebells, turn-ringer og frivekter ble utsatt på grunn av en irriterende fotballskade. På tross av en skadet stor-tå som ble tråkket ihjel på Findings Festival har jeg storkost meg i hovedstaden, så takk til Comfort Hotel Børsparken for nok et fantastisk opphold!

IMG_7215IMG_7206

PS: Visste du at Comfort Hotel Børsparken serverer den diggeste hotellfrokosten, deilig take-away kaffe og at de tillater hunder på rommene sine om du sier fra i god nok tid? Dette er et helt fantastisk godt tilbud!

collagecrossIMG_7214

Også skal det sies at det ikke finnes noe hyggeligere enn å lese lappene som ligger på hotellet ved ankomst ♥