P6290634

I går kjente jeg kvalmen reise seg i halsen. Korsryggen ble angrepet av feber-basiller, og halsen lukket seg som snører i hetta på en jakke. Forrige uke skadet jeg stor-tåa mi, og etter en time hos fastlegen tenkte jeg ikke mer over smertene. Samme dag dro jeg på Findings Festival, og dagen etter havnet jeg barbeint på byen i Drammen med åpent sår og en skitten og våt bandasje. Mekka for basiller, tenker du kanskje. Vel, det tenkte ikke jeg. Nå sitter jeg i sofaen med blodforgiftning, skyhøy feber, en pakke antibiotika og en annen med paralgin, og jeg føler jeg nærmer meg punktet hvor jeg ser flyvende, rosa elefanter i rommet. Hodet fungerer overraskende bra, men jeg tror jeg blir værende på denne sofaen en stund. Nå mangler jeg bare en delivery fra just-eat, så er jeg good to go.