Forhåndspublisert innlegg.

På tirsdag var det førpremiere på de to første episodene av Top Model Scandinavia 2016, og feiringen tok plass på Vulkan Depot sammen med de andre deltakerne, våre venner og familie, TV-kanalen, presse og samarbeidspartnere. Det ble servert nydelig tapas og deilig drikke, og helt ærlig så følte jeg litt på drikkepresset i forkant av episodevisningen. Jeg var mildt sagt livredd, og pulsen var skyhøy, så det var deilig å koble av med et par glass vin og noen øl (og hundre selfie-photoshoots foran presseveggen) før vi kjørte igang showet.

Det var sååå deilig å se Top Model-jentene mine, og få ha de samlet på samme sted igjen! Vi ble virkelig bestevenner der inne, og hadde kun hverandres skuldre å hvile på når ting ble tungt. Det var derfor ekstra deilig å se igjen disse fine jentene. Ingen andre kan forestille seg hva slags press vi har blitt utsatt for, og da er det deilig å ha noen som forstår alt av hva du sier og hva du føler. Disse jentene er GULL verdt!

14139081_1187933127911551_1508635879_o14139309_1187933067911557_1976552515_o

Når det er sagt så kan jeg starte å kommentere hva jeg så i episodene. Jeg er for det første veldig positivt overrasket over hele konseptet! Vi ser smashing ut i introen og de har fremstilt oss akkurat slik vi er i virkeligheten – foreløpig, hvertfall. Jeg skal ærlig innrømme at jeg angrer litt i ettertid at jeg ikke brukte mer energi på å se bra ut på TV i form av å fikse håret, dekke til uren hud osv, men hei – det er jo slik jeg så ut akkurat der og da, og hele poenget er jo å vise frem ekte mennesker! Også skal det sies at man faktisk ser 10 kilo større ut på TV enn det man gjør i virkeligheten, så det man har hørt i alle år viste seg å være korrekt. Dessverre. I tillegg har jeg jo gått ned 10 kilo etter innspillingen, så jeg følte meg 20 kilo større når jeg så meg selv på TV – HAHA!

Det morsomste var kanskje alle de kjappe replikkene jeg hadde i de første episodene. Altså, jeg er jo bare tidenes klovn! Dere kommer til å se meg med helt andre øyne nå som trynet mitt ruller over TV-skjermer i hele Skandinavia, men det er jo bare morsomt. Jeg tenkte jeg skulle begynne å videoblogge mer fremover også, slik at dere blir enda bedre kjent med meg. Kanskje jeg skal videoblogge en gang i uken etter torsdagsepisoden der noen blir sendt hjem, for eksempel? Hva tenker dere om det?

13934769_1725216357731205_7655116203456633622_n

Foreløpig er jeg hvertfall å finne på snapchat @haugard91 med daglige videosnutter – ærlig og uretusjert.