OK, hands down – this is the most amazing product ever!

Under innspillingen av Top Model fikk vi fri tilgang til produkter fra Mac Cosmetics som var en av hovedsponsorene, og jeg har selvfølgelig testet hver eneste lille produkt vi fant på baderomsbenken vår. Flere av disse produktene skal få en anmeldelse fra meg fremover på bloggen, men i dag er det en av favorittene som skal få smake på rampelyset. Dette er en fuktighetskrem med shimmer i, og den fungerer som highlighter for gusten vinterhud, under solkremen på sommeren, på leggene for å få slankere og mer catwalk-vennlige ben, og på kinnben, i amorsbuen og på neseryggen for å fremheve trekkene i ansiktet ditt. Du trenger nemlig ikke mye produkt på fingeren for å få maks effekt! Dette produktet koster ca 330,- kroner på Mac Store, og er drøy i bruk!

P6220554P6220555