Flere av dere har etterspurt oppsummerende blogginnlegg etter hver episode, og jeg har nå bestemt meg for å blogge detaljert om alle tirsdagsepisodene, og lage videoblogg etter torsdagsepisodene hvor det også er elimineringsdag i Top Model. I går var det som sagt premiere på programmet, og den første episoden ble sett på hytta i Tønsberg med mamma og noen av mine nærmeste venner. Mamma disket opp med middag og drikke, og klokken 21.30 satt vi alle spente og småkleine foran tv-skjermen for å se min TV-debut.

realtop1

Jeg kan starte med å si at det er JÆVLIG rart å se seg selv på TV. Det er minst like rart å tenke på hvor mange tusen mennesker som sitter å ser akkurat det samme som deg, og man aner ikke hvilke tanker og meninger de gjør seg opp med. Kanskje hater de meg? Kanskje elsker de meg? Det vet jeg jo ikke før i ettertid. Å ankomme huset var veldig spesielt! Det var først nå reality-TV begynte, og dette var en av de første scenene de filmet. Det morsomste med denne scenen er kanskje hvor forskjellig de ulike landene reagerte på huset. Norge tok jo heeelt av! Det var virkelig ikke planlagt at vi skulle se så gale ut på TV, haha! Det at jeg hoppet ut i bassenget og dro med meg Martine og Linda var heller ikke planlagt, men det er viktig å krydre tilværelsen litt, am I right?

top4

Når det kommer til attituden svenskene hadde i begynnelsen så var dette noe som virkelig irriterte meg og danske Marlene (MC). Jeg er veldig ryddig av meg når det kommer til konflikter, og jeg HATER virkelig drama, så jeg følte vi måtte rette opp i den skjeve starten vi hadde fått. Her følte både nordmenn og danskene at vi ikke fikk veldig mye tilbake for strevet, men vi får se om det ordner seg i senere episoder 😉 Også har vi jo «bakteriejentene» da.. Mette og Paulina. De vet selv at de oppførte seg litt spesielt i begynnelsen, og så lenge de ser det selv så er de tilgitt. De er to utrolig flotte mennesker begge to, men jeg skal innrømme at jeg ble litt skremt, oppgitt og flau på deres vegne i begynnelsen. Spesielt med tanke på at jeg hadde fått tildelt rom med disse jentene, hahaha!

top5

Når det er sagt så var det en fin og myk start selv om det var eliminering allerede i denne runden. Å sparke igang Top Model med catwalk var kanskje ikke det beste som kunne hendt, hvertfall med tanke på at jeg ikke fikk bestemme egne sko og fikk de høyeste fyrstikk-pinnene i verden, men jeg syns jeg klarte meg godt!

I bunn havnet Linda og Janina. Janina likte jeg veldig godt fra første gang jeg snakket med henne i huset, og vi hadde faktisk ganske mye til felles. Jeg syns det var utrolig trist at det var Janina som måtte forlate oss, men samtidig så var jeg mer glad for at hele det norske laget var komplett. Når det kommer til Linda så vet jeg at hun sitter inne med en stor klump i magen etter å ha sett første episode, og jeg vet hun gruer seg til episodene som kommer. Hun føler at hun ikke har fått vist frem noen annen side av seg selv enn «dramaqueen» og er veldig lei seg for dette. Så jeg ber dere: vær snille med henne! Hun var bare 17 år når dette programmet ble spilt inn, og jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg hadde taklet dette presset selv om det var jeg som var så ung.

top2top3

Viktigst av alt: hva syns dere? Allerede i morgen kjører vi på med episode 2 på FEM klokken 21.30!