Forhåndspublisert innlegg.

Gjett hvem som plutselig sitter med flybilletter til vakre Kroatia? Etter å ha lekt med tanken de siste dagene endte jeg plutselig opp med en flybillett fra Rygge til Zadar, med en ukes opphold på spahotellet Solaris som binder sammen hotellene Niko, Jure og Ivan. I mellom disse ligger det en skjermet sandstrand, mange små barer, en actionpark for store og små, og utallige små, idylliske bassenger. De har også et stort innendørs spa-anlegg, flere restauranter og underholdning som golf, volleyball og tennis. Kroatia er kjent for å være perfekt for sine dykketurer på store seilbåter, så kanskje jeg får testet ut noe jeg ikke har prøvd før i samme slengen? Hvem jeg reiser med er foreløpig hemmelig. Men jeg vet vi skal få det jævlig gøy ♥ Har dere noen Kroatia-tips?

Solaris-Beach-Hotel-Jure-photos-Facilities-Hotel-information870160009HI115229497largemaxresdefaultniko2