Med tidenes fyllesyke tok vi på oss koseklærne og startet spaserturen oppover mot Holmenkollen og Slemdal hvor Jannie bor. Bobla mi sto igjen der etter gårsdagens alkoholinntak, og kollektivtransport er uaktuelt. Dehydrerte og svette tok vi beina fatt med hver vår vannflaske midt i solsteika, og cirka 45 minutter senere kom vi frem til den lille, blå cabrioleten. På veien opp stoppet vi på Holmendammen og tok noen bilder for både blogg og nettbutikk, og jeg må bare få si hvor sykt digg denne Sweet Pants buksa er! Ikke bare har den perfekt passform, men fargen er såå fin! Dette er den eneste joggebuksa jeg noensinne kommer til å gå med offentlig – det kan jeg love dere!

P9040190P9040191P9040192P9040193P9040228

Sjekk ut weightless.no her. De selger ikke bare de berømte «rumpebuksene«, men også sweetpants og kule sko!

Når vi kom frem plukket vi opp Jannie og dro på butikken for å hamstre inn nødvendighetene man trenger til dagen derpå. Det ble den tradisjonelle søndagshandlelisten på meg, nemlig sjokolademelk og Olden Boble med eplesmak. I tillegg snek jeg med meg litt popcorn. Jeg skylder på at jeg har hørt at salt er bra for kroppen etter et alkoholinntak.