De siste dagene har jeg følt at jeg sitter litt fast i øyeblikket. Jeg har fast jobb, to hunder, er aktuell på TV og har både leilighet og bil, og selv om det er godt å ha såpass trygghet og en relativt spennende hverdag i forhold til mange andre, føler jeg at noe mangler. Jeg flytter til ny leilighet iløpet av denne måneden, men føler likevel ikke det er nok. Jeg jakter på nye utfordringer, og er daglig innom nettsider hvor stillinger innen mediebransjen utlyses. Drømmen er jo å jobbe i magasin, TV eller radio, og jeg kjenner jeg blir mer og mer villig til å kaste fra meg alt og jakte på drømmejobben jo eldre jeg blir.

Akkurat nå sitter jeg på nettsidene til Gateway College og kikker på studier i utlandet. Det eneste som hindrer meg i å booke et semester i Los Angeles akkurat nå er tanken på at alle andre studenter kanskje er 18-19 år, og at jeg blir «hu gamle». Jeg er også redd det er bortkastet penger for en unødvendig og kanskje useriøs utdanning, for alle disse semester-skolene i utlandet har fått mye kritikk opp igjennom årene..

P9040105

BH «DON’T WASTE TIME» HER // SWEETPANTS HER

Hva er galt med meg? Jeg føler meg bortskjemt, og blir aldri fornøyd uansett hvor fint, flott og spennende jeg har det. Det er liksom aldri nok. Jeg søker spenning hver eneste dag, og klarer ikke slappe av. Jeg bekymrer meg for en fremtid som allerede er trygg, og den eventyrlystne sjela mi får ikke ro. Jeg stresser fordi jeg ikke stresser nok, selv om alle andre ber meg stresse ned fordi de selv blir stressa av å se på meg. Forstår dere? Det jeg driver med er jo egentlig helt sinnsykt.. Jeg kommer til å stresse meg syk og dø av høyt blodtrykk. Da er det jo samme faen hva jeg er utdannet.