I kveld snurrer tredje episode av Top Model over alle skandinaviske tv-skjermer, og som nordmann ser du meg på FEM klokken 21.30 i kveld! Det er dags for sesongens makeover, og hva jeg ender opp med kan du se i kveldens episode. Kanskje dere til og med ser det på bildet under? Noen av dere har skjønt det på snap – andre har skjønt det fra tidligere innlegg jeg har skrevet i samarbeid med frisøren min. Vi har desperat forsøkt å rette opp frisyren jeg fikk, men dessverre uten videre hell. I begynnelsen ser jeg drithappy ut over hva slags look jeg får, men jeg kan love dere at pipa får en annen tone senere i sesongen når jeg ser hva slags umulig faenskap jeg faktisk må håndtere. La meg repetere én ting: jeg har NULL talent når det kommer til hår og styling, og med denne looken følte jeg meg som en transseksuelt bandmedlem i The Beatles. Følg med i kveld!

IMG_7215unnamed

Husk at jeg sender liveshow på facebooksiden min hver torsdag klokken 22.30 etter Top Model eliminering! ♥