I dagens episode av Top Model ser dere meg og flere av de andre norske jentene på photoshoot i Village Underground, Lisboa. Village Underground er et skikkelig hipstersted og befinner seg like under den berømte «25 de abril bridge» ved Museu da Carris i hovedstaden, og her kan du sette deg ned og nyte et lite cafemåltid eller en iskald halvliter. Ifølge ryktene kan man også møte på en kjendis eller to i dette området, og det er kjent for hippe fester og kule DJ’s. Men det var ikke det vi skulle! Vi skulle selvfølgelig fotograferes i ekte hipster-stil, og jeg har ærlig talt aldri følt meg så stygg som jeg gjør i dagens episode – både på shoot og på judgement day. Denne panneluggen tar livet av meg!!!

P605030014231169_1039060056210308_4340018538058967531_oP6090385

Det er her tanken om The Beatles, pannelugg og transseksualisme (edit: dragqueen) oppstod. I denne jumpsuiten i brune toner, med denne hatten som var grå, og i en knallrosa makeup med falske vipper. Her oppstod problemet mitt i Top Model, og jeg følte meg ærlig talt som en mann i kvinneklær fra denne dagen av og ut. Jeg var så jævlig skuffa over at de kunne gjøre meg å stygg, og følte en stund at jeg ikke kunne bruke bildene mine til en dritt. Hvordan det går med meg får dere se i dagens episode, men jeg kan jo innrømme at dette var den kjipeste dagen/episoden i min reise.

collage

Følg med på kanal FEM klokken 21.30 i kveld. Liveshow på facebooksiden min rett etter programmet, kl 22.30!