Flere som trives med tanken på at det er helg? Vel, ikke jeg. I skrivende stund er jeg på vei til Fresh Fitness for å legge igjen en tre timers arbeidsøkt. Jeg husker ikke sist jeg var på Fresh som ansatt, og husker igrunn ikke hvordan noen ting fungerer. Med andre ord blir det en spennende lørdag på denne frøkna! Etter jobb og trening er det duket for jentekveld, tapas og noe godt i glasset med venninnen min som gifter seg i Italia neste sommer. JEG GLEDER MEG – BÅDE TIL JENTEKVELD OG BRYLLUP I ITALIA! Jeg og de andre jentene i brudefølget skal samles, og muligens følger det en tur ut på byen i etterkant. I morgen har jeg kun «blogg» på agendaen, og jeg skal skrive noen forhåndspubliserte innlegg til Kroatia-turen i uke 39 slik at jeg slipper å sitte inne foran macen hele ferien. Hva er deres planer i helgen?

P9040135

Jeg vil forresten takke for all støtte jeg har fått i sosiale medier etter den unødvendige transe-uttalelsen min i Top Model. Torsdag og fredag var to tøffe dager i rampelyset, men alle de søte kommentarene deres veier opp for de få stygge. Folk har laget forsvarstaler til meg på Instagram Story, sendt utallige søte snaps, lagt igjen lange meldinger i innboksen min og Facebook og virkelig støttet meg – alle andre steder enn her på bloggen hvor haterne har florert mest. Uansett… tusen takk! Dere er best!