I går var jeg ute på byen i Drammen for første gang etter at Top Model begynte på TV, og det er noe av det rareste jeg har opplevd. Jeg har selvfølgelig vært ute, men da mest på restauranter og fotballpuber, men i går var jeg på Z café og bar, og det er så utrolig morsomt å se hvor grensene svikter og i hvilken grad folk mister hemninger så fort de har litt bobler innabords! Når jeg går i byen på en hverdag ser jeg jo at folk stirrer – særlig jenter i 14-18 års alderen, men når folk er fulle mister de virkelig alle hemninger. Jenter og gutter fløy meg omtrent ned når de så meg på byen i går, og det var utrolig koselig å se alle de søte menneskene som ser på og heier på meg! Det sykeste jeg har sett så jeg derimot fra DJ-båsen i går kveld. Jeg sto sammen med DJ Josef Bamba og drakk champagne da en jente klikket helt når hun så meg. Hun vinket og skrek, og når jeg gikk ned til henne på dansegulvet ble hun så starstruck at hun svimte av. Altså… WHAT?! Starstruck?! Av MEG?! HAHA! Det er den sykeste kvelden jeg har hatt på hjemmebane i Drammen, og jeg er spent på hvordan det blir utover i Top Model-sesongen.

p9100219

Så nå som galskapen har begynt vil jeg bare si en ting, spesielt til dere små, søte jenter jeg møter i sentrum i ukedagene: kom gjerne bort til meg! Jeg blir så klein når dere stirrer. Jeg biter ikke. Tvert om er jeg ganske hyggelig, snill og utadvendt. Så kom heller bort å si hei enn å stå i en gjeng å stirre og peke. Haha!