På fredag var jeg og de andre Top Model jentene invitert til TV-Norge huset for å snakke litt om media, presse og psykologien rundt hele prosessen vi nå er inne i. Jeg fikk utløp for frustrasjon og hatkommentarer, og fikk mange kloke tips og råd fra både reality-psykologen og medierådgiveren min. Jeg føler vi blir godt tatt vare på av TV-Norge, og priser meg lykkelig over å samarbeide med en kvinnevennlig kanal som FEM. På huset ble det servert deilig pizza, og vi fikk innsyn i programmets tall før vi fikk en liten pep-talk av både psykologen og Janka.

p9090199p9090184p9090185p9090187p9090190

Jannie snur seg og vifter med håret i ekte «går ned fra podiet på judgement-day i Top Model» stil. Haha!

p9090191p9090196p9090203

Vi fikk også litt tips om hvordan vi skal takle alle forespørslene fra media, og hva det innebærer å være en offentlig person – spesielt til et konsept som dette som skal fremme karisma, sunnhet, selvtillit og andre solide verdier. Det jeg lærte mest av sto kanskje under punktet om hatkommentarer på nett. Det sies at cirka 5% av befolkningen går under kategorien «virkelig forstyrret», og som oftest er det disse som hetser andre på nett. I tillegg til disse er det mye misunnelse blant jenter og voksne, arbeidsledige kvinner som liker å rakke ned på andre, og det er jo det vi prøver å jobbe imot her. Hvorfor man skal rakke ned på andre kvinner istedenfor å heie på de og bygge de opp har lenge vært et mysterium for meg, men jeg ser dessverre ikke at dette problemet er noe som automatisk løser seg i nærmeste fremtid, så jeg får vel bare bite i det sure eplet og ta til meg all mulig drit folk klarer å spy opp. Hvorfor tror dere folk hetser og sprer hatkommentarer på nett?