OK, uke tre i Top Model er i gang, og vi er 14 jenter igjen i konkurransen. Fire har reist hjem, og vi begynner å smake på alvoret. I gårsdagens episode skulle vi style håret i en castingvennlig look med Babyliss-tools, og du kan tro jeg fikk «pækkærn» da jeg fikk beskjeden. Som jeg delte med dere i går, jeg har virkelig ikke peiling på hår! Det er derfor jeg går til Ingvild på KB Vika! Ingvild, hvor var du når jeg trengte deg i Portugal? Vel, panikken til side. Jeg gjorde faktisk en god innsats og ble utrolig nok fornøyd med min egen look. Denne automatiske krølltang-tingen kunne fint fått plass på baderomshylla mi – da hadde kanskje hverdagen vært enklere og noe mer variert. Jeg trodde Aida, Paulina eller Ronja skulle stikke av med seieren på dagens challenge, og jaggu ble det ikke Aida – som så snilt delte premien med alle i huset mens vi bodde i Portugal. Hva syns dere om utfordringen? Taklet jeg den bedre enn dere hadde forventet etter gårsdagens teaser?

top1top2

Jonas var faktisk fornøyd med frisyren min! Altså, lykkeligste dagen i mitt liv kanskje!? Neida. Joda. Nesten.

top4

Dagen etter var det ny challenge – nemlig årets første photochallenge! Forskjellen på challenge og shoot er at man ikke blir eliminert ved, eller etter en challenge. Det er ikke grunnlag for judgement-day, så disse dagene har vi bare for moro skyld – og for å øve, så klart. I dag skulle vi være kjente 90talls band, og mens de andre fikk Spice Girls og TLC som jeg visste hvem var, fikk jeg og gruppa mi All Saints. Like.. who the fuck is that? Dere ser det myggspiste tryet mitt poppe opp på skjermen, og jeg skjønner jo såklart ikke en dritt. Jeg får også se for første gang hvor heftig de andre gruppene øver på poseringer og heiarop mens vi mest sannsynlig ligger i jacuzzien med Doritos eller Ben & Jerry’s. Likevel gjorde jeg det bra på shoot, og selv om vi ikke vant beste gruppebilde så fikk selvtilliten en liten boost da dommer Lina Rafn high-fivet meg og sa «this was YOUR shoot!». Alle de positive tilbakemeldingene jeg ser nå, men ikke fikk høre da, er jo også selvsagt med på å få meg til å føle at jeg faktisk hadde noe i denne konkurransen å gjøre. Herfra går det nesten bare oppover, og jeg gleder meg til de kommende episodene!

top5top6top7

Og ja, jeg er en megakul type. Jeg blir som regel godt likt. Og jeg har riktig attitude. Jeg er profesjonell i alt jeg gjør. Jeg er faktisk ganske allright mesteparten av tiden, selv om dere ikke alltid mener det samme etter å ha dømt meg utifra 42 minutter på TV som er klippet ut fra 48 timers virkelighet. Så dere episoden?