Dette bildet var inspirasjonskilden til det nye soverommet, og nå er alt handlet inn bortsett fra nattbordene og de grønne plantene. Det  en knapp uke til vi overtar den nye leiligheten, og ettersom hovedsoverommet på over 30 kvadratmeter har et eget tilknyttet bad, garderobe og plass til både sofalounge, kontorplass og skrivebord har jeg mye å sette fingrene mine i. Alt skal på plass innen jeg reiser til Kroatia den 25. september, så du kan tenke deg jeg stresser! Nytt gulv skal på plass, sengegavl skal bygges, garderobestativer må bestilles og alle mulige speil -, håndkle -, og skapløsninger til soverommets eget bad må på plass. Planen er å få hovedsoverommet klart før avreise, så får jeg heller ta kjøkken, bad, stue og de to andre soverommene etter hjemreise. Det viktigst er jo tross alt å ha en seng, en dusj og et toalett når man er i en slik flytteprosess! Planen er å ha hele leiligheten klar innen mandag 03. oktober. Tror dere det er mulig når overtakelse er neste torsdag, og jeg reiser til Kroatia fra 25. – 02.? Haha! Snakk om å være utålmodig og full av ambisjoner..

int