OK. Dette var første gang dere så rumpa mi på TV-skjermene deres. Og det er ikke siste gang, det er alt jeg kan si. I går var det tid for å vise frem selfie-ferdighetene våre på et surfebrett i et basseng utenfor elimineringslokalene. Tror dere dette er enkelt så tar dere feil. Jævlig feil. Vi så boktavelig talt INGENTING på skjermen, og klokka måtte ofte stoppes fordi det var noe feil med telefonen, eller at den filmet istedenfor å ta bilde. Uansett syns jeg det gikk relativt greit (bortsett fra at jeg fikk surfebrettet i hodet) og det er jo kult at de likte både bikinien og stupe-ut-i-vannet attituden min. HANG LOOSE liksom!

tm1tm2

Bikinien er forresten fra Nelly.com i vinter. Fått mange forespørsler om den det siste døgnet! #StrandetHval

tm3

Resultatet. Et brett. Litt vann. Et smil OG en liten gestikulasjon med hånda. Hvorfor vant jeg ikke? Neida!

P6120442P6120443

Ny dag, nye muligheter. Gymnastikkbarr. Hva faen er en gymnastikkbarr? Jeg tenkte først at det var en bukk. Du vet, en sånn man hadde på barneskolen på 90-tallet. En brun, sliten skinn «ku» med mange stablekasser. Vel, det var ingen ku. Det var en pinne. En jævlig tynn pinne. En pinne som faktisk ga meg gnagsår i rumpa, hovent halebein en uke frem i tid og en korsrygg som så vidt klarte å bære meg. Nevnte jeg hvor solbrent jeg ble på surfechallengen??? Jeg kunne ikke sitte på flere dager omtrent, og her ligger jeg – med den solbrente baken på en TREPINNE! Her stapper forresten stylistene kjolen opp i rumpa mi (nesten) så ikke det svenske filmteamet ikke skal få titte rett hjem til Saltkråkan. Endte med at jeg la meg med vindens retning, ja!

tm4tm5

Jeg faller. Blir fanget av Jonas, min stormvind. Vi ler, og jeg hopper opp på pinnen igjen.

tm6tm7tm9tm8

What?! Moi?! HAHAHA! Paulina får i oppdrag å lese jurymail med bilde av vinneren, og på papp-plakaten ligger jeg! Hvem skulle tro at fotballjenta Benedicte skulle ligge på en ballett-rekkverk å leke deilig i selveste Top Model? OG VINNE?! Selv syns jeg bildet er ganske så fantastisk, men jeg liker ikke uskarpheten i ansiktet eller det faktum at smykkene vises i svært liten grad. Men kroppskontrollen og balansen er det virkelig ingenting å si på. Det er MYE enklere for den andre gruppen å selge inn en smykkekampanje når ukens andre program ruller over skjermene i morgen, så følg med!

14435383_1439097696105623_9209835406476291845_o

Episoden kan ses i reprise på FEM kl 19-21 på søndag, eller på DPLAY.NO her.