Greetings from Croatia! Jeg har ikke beveget meg vekk fra beach club’en, og har tatt med hjemmekontoret ut i sola i dag for å minne dere på å slå på kanal FEM klokken 21.30 i kveld for å se meg bokstavelig talt drukne etter ukens shoot. Jeg elsket shooten, digget sminken, hadde en fantastisk mentor i mac-kongen Søren Hedegaard, men samarbeidet UTROLIG dårlig med Janka og Joona – som vanlig. Jeg liker ikke negative mennesker, og føler de var utrolig negative mot deltakerne foran kamera i forhold til off-cam – spesielt oss nordmenn, som om de hadde en fuckings vendetta mot oss. Haha! Jeg jobbet mye bedre med Nicky og Jonas som dere sikkert har fått med dere, og det er ikke noe annerledes i denne ukens episoder. Jeg hørte INGENTING under photoshooten. Jeg har ikke sett tirsdagsepisoden og vet ikke om det kommer med i episoden, men halve trynet mitt – også øret mitt – lå under vann, og det andre lå inntil en fuckings FOSS. Hvor enkelt er det å høre hva TRE stykker står å hvisker til deg da? Maddafakkas.

skjermbilde-2016-09-29-kl-13-36-42p6160501

Også blir det litt drama mellom de to grupperingene som dannet seg etter surfechallengen. Noen syns det var litt urettferdig å dømme oss individuelt når fotograferingene var såpass forskjellige, og det kan jeg lett si meg enig i. Det er lettere å få et pent bilde i et lagerhus enn i en iskald sølepytt. Det får man bevist når man ser hvilke to som er i «bottom two» i kveld. En annen ting er også at de kun fikk Uffe som mentor ved siden av fotografen og hadde mye mindre å forholde seg til, mens vi andre fikk Janka OG Søren i tillegg til en hørselshemmende foss og en fotograf som ikke akkurat ble kjent for å få frem det beste i oss. Hahaha!

p6170508p6170510p6170513

Heldigvis fikk jeg en liten «fan» i mac-guruen Søren Hedegaard. Han elsket meg! Se mer på FEM kl 21.30 ♥