God morgen! De siste dagene har vært veldig annerledes i forhold til hverdagen ellers, og jeg har nytt hvert eneste sekund av turen til Kroatia! I går kom jeg hjem til overtakelse av ny leilighet, og jeg gleder meg til å vise dere hvordan den blir når den er ferdig! I mellomtiden publiserer jeg en liten sniktitt her på bloggen, men mer får dere se på snapchat hvor jeg fortsatt finnes under brukernavnet HAUGAARD91. Det er fortsatt to soverom som ikke er på plass, i tillegg til de rette møblene. Foreløpig har jeg tatt med både nytt og gammelt, men en tur til IKEA står på agendaen allerede i morgen. Jeg kjenner for det første at huset trenger litt grønt, så noen planter skal ønskes velkommen inn i leiligheten ganske så snart.

pa030691pa030694pa030690

Hva syns dere hittil? Ignorer teppet på stuegulvet. Det skal selvfølgelig fjernes.