Tid for Top Model recap, og i gårsdagens episode ser du meg stikke av med seieren i ukens challenge! Vi våkner etter å ha vært i huset i nærmere en måned, og dagen før denne episoden hadde vi hatt oppholdets første fridag – med hele 2 timer og 40 minutter på shoppingsenter! Energinivået var derfor stabilt igjen, og jeg var klar for å gi alt i ukens challenge som viste seg å handle om rollespill. Da vi fikk jurymailen var jeg heelt sikker på at det var actingqueen, Jannie, som skulle stikke av med seieren. Jeg hadde også en god følelse selv, men etter å ha slaktet scenen under improvisasjonen trodde jeg håper var ute. Det viste seg at dette kun var oppvarming, og den ekte challengen sto straks for tur. Selg et mac-produkt på 30 sekunder – ved bruk av improvisering!

collagecha

Paulina: Hvorfor må du alltid ligge i sengen min? Jeg orker ikke bakteriene…
Benedicte: Jeg bare måtte rulle naken i senga di mens jeg spiste ostepop!

skjermbilde-2016-10-05-kl-19-58-13skjermbilde-2016-10-05-kl-19-59-09skjermbilde-2016-10-05-kl-20-05-08

En etter en skulle vi opp og presentere macproduktet, og jeg var sistemann ut. De andre jentene hadde ikke fortalt noe om utfordringen eller hvilke produkter som fantes der inne. Jeg hoppet raskt over highlighteren som lå på bordet. Dette var produktet jeg kjente best, og det synes godt i reklamefilmen jeg lagde. Jonas var imponert over meg, personligheten, energien og karismaen min, og for meg er det MYE viktigere enn å se bedre ut på bilder.

tmjonas

Jeg, Malene og Aida ble utnevnt som favoritter, og jeg ble veldig positivt overrasket da jeg hørte navnet mitt! Jeg fikk et solbrillepar fra Nividas, og fikk samtidig en fordel til neste photoshoot hvor vi skulle være David Bowie. Jeg fikk også dele ut solbriller og fordeler til tre andre jenter i huset, og jeg valgte Jannie, Guro og Maria. Alle jentene i huset gikk på dette tidspunktet veldig godt overens, men Maria bodde jo på samme rom som Guro og jeg tilbragte mer tid med henne enn noen av de andre jentene fra Sverige og Danmark delvis på grunn av dette.

skjermbilde-2016-10-05-kl-20-05-47

Så var det tid for photoshoot. Og det gikk over all forventning med tanke på stylingen og makeupen jeg fikk!

skjermbilde-2016-10-05-kl-20-11-54

TOP MODEL KAN DU SE PÅ DPLAY HER, ELLER PÅ KANAL FEM TIRSDAGER OG TORSDAGER 21.30!