1. Vi har jo som dere vet flyttet inn i ny leilighet, og den krever sin tid og pleie! Det tar tid å bo seg «til rette» og bare det å pakke ut av søppelsekker og flytte-esker er et evighetsprosjekt. Foreløpig ser det VELDIG bra ut hjemme, og jeg gleder meg til å vise dere resten av leiligheten! Om alt går etter planen kan jeg vise dere hovedsoverommet, garderoben og det lille, ekstra badet allerede i morgen. Sneakpeeks ligger selvfølgelig på Snapchat @Haugaard91!

2. Jobbe enda mer med blogg og sosiale medier. Tilbud og muligheter banker stadig på døren nå i kjølevannet av Top Model, og jeg må jobbe hardt for å rekke rundt alt jeg har planlagt. Jeg har forresten en kjempenyhet (!) å dele med dere ganske snart, men jeg må få alt på plass og få det offentliggjort først.. Jeg gleder meg!!

3. Spare penger! Det er helt flaut å tenke på hvor mye penger jeg har brukt denne måneden. Ferier, for mye kos og shopping i tillegg til doble husutgifter fra to hjem har gjort så kortet lukter svidd. Nå skal det strammes inn på unødvendigheter! Jeg skal heller prioritere den nye leiligheten og nedbetaling av billån og studiegjeld. Restaurantbesøk og drinker flere ganger i uken er rett og slett ikke verdt prisen i lengden.

4. Dyprens av huden hver morgen og kveld, i tillegg til å ha to sminkefrie dager i uken. Minst! Kanskje tre??

autumn-collage

5. Jeg skal bli flinkere til å stå opp til rett tid – selv når jeg har hjemmekontor og tomme kalenderdager. Jeg skal komme meg opp før 09, få på meg sminke og klær, og sitte klar med frokost og kaffe innen halv ti – hver eneste dag, inkludert helgen. Tror dere jeg klarer det?

6. Jeg skal sette opp en strategi – og publiseringsplan for blogg og sosiale medier så dere alltid vet hva dere kan forvente å se når dere klikker dere inn på de ulike mediene jeg driver. Så skal jeg gjøre så godt jeg kan å holde planen vedlike!

7. Begynne julegaveshoppingen tidlig! Jeg er så lei av å stå stresset på lillejulaften som en forsinket mann, hah!

8. Invitere venner og familie på en innflytningsmiddag uten alkohol. Say what? Yes! Selv om jeg kjøpte en liter Fireball på tax-free forrige uke har jeg bestemt meg for å kjøre en tilnærmet hvit måned. Skjer det noe spesielt så er jeg sikkert med, men jeg vil ha en hyggelig samling med de jeg er glad i – og kanskje et deilig lammelår!

9. Roadtrip og norgesferie med vennene mine i samarbeid med Hertz bilutleie! Vi tar over en stor bil og kjører på kryss og tvers av det langstrakte landet vårt. Planen min er å se hele vestlandet siden jeg kun har vært i Stavanger. Kanskje vi når helt sør til Kristiansand og nord til Trondheim? Only time will tell!

IMG_6171

10. Halloweenfest hos en av mine beste venninner, Tina. Dere som følger meg på snap vet hvem jeg mener!