I Kroatia valgte vi å leie bil under hele oppholdet, noe jeg ikke pleier å gjøre på utenlandsferier. Det angrer jeg ikke på, for å si det mildt! Vi fikk se de vakreste stedene Kroatia har å by på, blant annet denne berømte fossen i Kroatias nasjonalpark, Krka. Turen var en fire kilometer lang dans på planker over fossefall etter fossefall, og til slutt endte vi opp ved denne – «Roski Slap». Badetøyet hadde han klart å legge igjen i bilen, men her var det ingen ting å lure på: bade skulle vi! Vi hoppet ut i det enorme dragsuget, og svømte i det varme ferskvannet med store og ukjente fisker. «Roski Slap» ligger i området Zadar/Sibenik, cirka en time fra storbyen Split. Jeg anbefaler ALLE å sjekke ut denne fantastiske plassen hvor det i tillegg til flotte stier, natur og fosser er mye historie, museer og matservering.

p9270457p9270465p9270459