I kveld får Top Model deltakerne gjennomgå, og det er fordi huset ble skadet for 100 000 kroner. Ifølge SIDE2 og Dagbladet har vi rasert huset, revet ut stikkontakter, ødelagt gulver og tak, revet ned dører, lakkert badekaret med neglelakk og knust en glassdør. Altså.. tror dere SERIØST vi gjorde alt dette? Med vilje i tillegg?

1. Glassdøren knuste. Hvorfor? Den var nyvasket og lukket, og den døren var ALDRI lukket. Maria løp rett inn i glasset når hun ble ropt inn til intervju, og glasset knuste da kroppen hennes traff den fordi hun ikke så døren. MAria fikk jævlig vondt, og hun burde heller blitt tatt vare på og fått en legesjekk, enn å bli skjelt ut på internasjonal TV.

2. Stikkontakten som ring-lighten var festet i var allerede løs da vi flyttet inn i huset. Så skyld faen ikke på oss!

3. Hakkene i tregulvet kommer ikke fra høye hæler, men fra de drit-tunge koffertene vi ble tvunget til å bære opp og ned alle trappene før og etter judgement day. Vi snakker om 30-40 kilo gigantiske kofferter, opp og ned trapper. Vi sa ifra om at dette var en dårlig idé, og at gulvene kom til å bli ødelagte. Men vi ble ikke hørt! Når de filmer at vi går inn og ut fra huset gikk vi også i hæler. Da krevde de ofte at vi kom fra ulike plasser i huset, som f.eks kjøkkenet og trappen hvor det også var tregulv. Det er ikke slik at vi gikk rundt å øvde catwalk på tregulvet – det gjorde vi på murgulvet i entréen.

4. Døren dere ser liggende på sengen på rommet vårt hang løst på hengslene og Helena sa ifra til produksjonen minst tre ganger at de måtte komme å skru den ned før den blåste av på grunn av gjennomtrekk. Hun ble ikke hørt, og døren falt ned rett foran meg. Jeg kunne blitt skikkelig skadet av den store, tunge tredøren, men «heldigvis» rev den kun i stykker tapet og gulv, og ikke meg. Men det ble det heller ikke gjort noen sak ut av, annet enn at vi fikk mer kjeft.

5. På produksjonens egne intervju/synk-rom spikret de opp madrasser for å gjøre det lydtett, samt at de skrapte opp både dører, vegger og tak med den altfor tunge døren som hadde fått en madrass spikret på seg. Dette har de tatt med i klippet på TV slik at det ser ut til å være oss som har ødelagt ennå mer av huset.

skjermbilde-2016-10-12-kl-14-52-45

I tillegg til dette kommer Jonas og kamerateamet hjem til en full oppvaskkum, en påsatt oppvaskmaskin og et par q-tips på badet, som på en annen side er HELT normalt i et hus med 10 jenter – som i tillegg er opptatt med filming, fotograferinger, utfordringer og intervjuer fra morgenkvisten til sene nattetimer.

Det jeg føler vi kan ta på oss av skyld (i tillegg til et rotete kjøkken) er at vi vasket jeansene vi fikk i badekaret og at våte håndklær lå på tregulvene. Hvorfor vasket vi jeansene i badekaret? Jo, fordi vi ikke hadde tilgang til vaskerommet, og fordi vi fikk noen splitter nye Lee-jeans etter «suicide jump» shooten, og det minste man kan gjøre som takk for gaven er å sørge for at gaven ikke trekker til seg klorinvannet og blir ødelagt. Og når man ikke har tilgang til vaskemaskin og har ti jeans som skal vaskes, jo da ble det badekaret. Badekaret ble IKKE ødelagt. Det fikk litt avfarging på kantene, men dette gikk bort med en fuktig klut, så det er ingenting å gråte for. Håndklærne derimot var utrolig lite gjennomtenkt, og vi burde vite bedre enn å legge våte håndklær på materialer av tre. Vi VET jo at det sveller, så det må jeg få lov å beklage på vegne av alle jentene i Top Model huset. Håndklærne hører ikke hjemme på tregulv. Jeans hører ikke hjemme i badekaret, og om de skal skylles så skylder man badekaret etterpå. Oppvasken skal ikke stå i et tårn i vasken, MEN OPPVASKMASKINEN VAR FULL.

Vil dere ha et funfact til? VI FIKK IKKE LOV TIL Å TA OPPVASKEN MENS KAMERAENE FILMET! Og vet dere hva? DE FILMET OSS HELE DAGEN! Vi fikk ikke lov til å ta i en jævla gaffel eller glass fordi det forstyrret for lyden.

skjermbilde-2016-10-12-kl-14-52-40

Så ikke tro alt dere ser på reality TV. Det meste er kun for å lage blest rundt TV-programmet.