Jeg reiser ikke så langt, men en reise er en reise! Jeg har ikke sett stort av det vakre landet vårt, og x-antall turer til Trondheim over Dovrefjell eller E6 regnes ikke lenger som eventyrlig når man har sett den samme strekningen utalligeganger. Planen fremover er å oppleve Norge. Landet jeg er født i. Jeg tror nordmenn generelt er dårlig til å sette pris på det vi har rett utenfor stuevinduet vårt, og vi bruker heller tusenvis på å se andre lands turistattraksjoner enn å kikke på våre egne. Fjordene på vestlandet er stappfulle av asiatere og amerikanere, men nærmest tom for nordmenn. Jeg starter med en busstur til Flåm og en biltur til Gudvangen allerede på søndag hvor jeg blant annet skal besøke årets skip, Vision of The Fjords. Uken etter Halloween derimot setter vi ut på en ukes roadtrip fra sørlandet, opp til vestlandet og nordover. Vi får se hva vi rekker på en uke, men jeg er klar for å knipse både fjell og fjord! Vi er fem stykker i en sponset leiebil fra Hertz, og jeg er klar for å blogge, vlogge og snappe hele eventyret!

_x6p1782ko

SNAPCHAT: HAUGAARD91