Det dere ser på TV er kanskje 5% av hva vi faktisk filmet iløpet av oppholdet. Vi ble filmet fra vi våknet klokken 08-09 om morgenen, til vi la oss i 23-24 tiden. Fire døgn (altså en TV-uke) skal klippes ned til to episoder på til sammen 1 1/2 time, så det er dessverre en selvfølge at mange av de gode og morsomme øyeblikkene ble utelatt fra serien.

p6070342

1. Jannies frykt for bananer. Jannie har den merkeligste fobien jeg har hørt om i hele mitt liv. Hun er redd for åpne bananer! Altså bananer som er skrellet, og aller verst halv-skrellet. Hva det skyldes av kan hun få svare på selv, men jeg hadde det selvfølgelig morsomt med dette og fikk til tider med meg filmcrewet på slep da jeg løp etter henne rundt i huset med en åpen banan. Hun skrek, kjeftet på meg og løftet opp møbler som hun brukte som skjold. Vi hadde det SÅ mye moro med dette, men foreløpig har de utelatt det hele fra episodene.

2. Jannie ble selvfølgelig etter dette kalt for Banani, og det er jo naturlig å kalle Benedicte for Bønna. Bønna og Banani oppstod, og vi var mest sannsynlig de i huset som var mest ivrig på videobloggingen. På kveldene eller på dagtid før judgementday (da filmteamet ikke var tilstede i huset) pleide vi å låse oss inn i synkrommet å filme videoer vi skulle legge ut på bloggene våre. Dessverre har disse blitt borte fra produksjonen, men vi hadde det utrolig gøy med å diskutere uken som gikk og hva vi tror om dagens utfall og eliminering. Vi lagde også en versjon av «Who’s most likely to» med Guro, men også denne ble borte.

3. Etter Charlottes exit av Top Model fikk vi en fridag. Vi fikk 2 timer og 40 minutter på et shoppingsenter, og gikk bokstavelig talt amok i butikkene for å finne nye antrekk vi kunne ha på foran kameraene. De siste fem minuttene av shoppingen ble brukt til å plukke ut forskjellige typer øl og cider på supermarkedet, og pakke de inn i klærne vi hadde kjøpt slik at produksjonen ikke merket det. Vi hadde ingen filming denne dagen, og brukte timene i sola på å smugdrikke ved bassengområdet. Rebeller altså! Godt brisne ble vi også, og dagen etter vant jeg skuespiller-challenge! Rart det der..

p6190517p6190515

4. Vi spurte stadig om vi kunne få lov å sam-synke, altså sitte to og to på synk samtidig slik de noen ganger gjør i f.eks Paradise Hotel. Det fikk vi ikke, men en gang jeg satt på synk kom Jannie inn med en banan og en boks med bønner og skrek BØNNA OG BANANI mens hun hoppet inn i kameraet ved siden av meg. Vi lo til vi gråt og falt av stolen, men de har heller ikke tatt med dette. Det er jo lov å håpe at det kommer iløpet av de kommende episodene!

5. Vi hadde et spøkelse i huset som bodde på det store rommet til meg og de andre i 2. etasje. Spøkelset banket i veggene, skrudde på jacuzzien og hostet i garderobeskapet, og vi døpte det Pablo Jimlanda. Etter et par uker fikk vi nok, og filmet en djevelutryddelse hvor vi brant stearinlys, ofret menneskehår, spilte på trommer (en vanndunk og en sleiv) og kastet dråper med (vie)vann på veggene. Pablo Jimlanda forsvant ikke, men ble heller ikke med på TV..