Book time hos Lashes by BenedicteWAM-klinikken denne uken, og spar 1000,- kroner! Link til booking  <–
Jeg har fått 11 – 14 millimeter D-curl 4D volumvipper. Bestiller du nå, koster det kun 1000 kroner!

collage

Hvis du trenger én god grunn til å bruke penger på vippeextensions, så er det kanskje all tiden du sparer iløpet av den måneden du har de. Jeg står opp med et våkent, sminket blikk hver eneste morgen, og ser ikke trøtt ut selv om jeg forsover meg, er stresset eller ikke rekker å legge make-up. Jeg er helt sminkefri på begge bildene, med unntak av litt farge i brynene. Å våkne slik og kaste på seg litt mineralpudder sparer meg mye tid om morgenen som jeg kan bruke til å nyte en ekstra kaffekopp eller en lang frokost. I tillegg til tiden du sparer så får du et mer våkent, men likevel sensuelt blikk, og looken passer like godt på fest som på kontoret. Jeg elsker volumvippene til Benedicte, og gleder meg til å møte både Halloween, julebordsesongen og nyttår med disse 4D-vippene! En annen super ting er teknikken hun bruker. Hun er så rolig, balansert og avslappet at du sovner til tross for at noen står å plukker deg i øynene. For meg som er livredd for øynene mine (til og med når folk legger make-up på meg – skikkelig kult når man har vært med i Top Model) er dette helt ideelt. En varm anbefaling herfra ♥