God morgen fra Flåm! I skrivende stund sitter jeg omord på Vision of the Fjords og ser utover Nærøyfjorden mens jeg skriver til dere og svarer på et par intervjuer. Jeg innså at jeg helt har glemt å dele mine meninger rundt den siste episoden av Top Model! Jeg har som dere kanskje har sett blitt intervjuet av SIDE2/Nettavisen om bikinishooten med Bruno for Robyn Lawleys swimwear-kolleksjon, men jeg hadde hverken livesending eller recap av episoden på torsdag etter episoden ble sendt på FEM. Har dere ikke sett den kan dere logge inn på DPLAY.NO og se den der.

b1b2b3b4

Selve fotograferingen gikk utrolig bra, og som jeg har skrevet tidligere så elsket jeg å jobbe med Nicky og Jonas. De fikk frem det beste i meg, boostet selvtilliten og ga meg positiv feedback under alle fotograferinger. Dette slo meg litt i trynet denne gangen, for det er sant som Jannie sa, at man vet aldri helt hvordan det har gått etter en shoot med Jonas – rett og slett fordi han er så sprudlende og fornøyd hele tiden. Denne gangen havnet jeg i bunn uten å være forberedt, og det må være den skumleste følelsen jeg har kjent på iløpet av oppholdet. Man var ALLTID forberedt på å ryke om man fikk dårlig feedback på shoot, men det fikk man ikke hos Jonas. Derfor følte jeg meg trygg under torsdagens judgementday selv om jeg ikke hadde noen grunn til det.

b5

Det positive var at alle fikk lov å bli igjen, rett og slett fordi vi alle hadde gjort en utrolig god innsats og levert fantastiske bilder. Til tross for å ha havnet i bunnen var jeg veldig fornøyd med mitt eget bilde. Det eneste jeg syns de kunne tatt med av tilbakemeldinger på judgementday var det Robyn Lawley sa om at luggen min motarbeidet meg og ødela bildet, men at jeg gjorde en fantastisk innsats og gjorde alt riktig – bortsett fra hånden. Jeg trodde faktisk jeg var helt trygg etter tilbakemeldingene fra dommerne også, for jeg fikk utelukkende skryt. Denne luggen har jeg hatet siden dagen jeg fikk den, og det er irriterende at de sløyfet denne kommentaren fra episoden da jeg følte den rettferdiggjorde følelsene mine om den nye looken. Uansett. Begge gikk videre, og selv om noen kanskje ble irritert og oppgitt over at vi stod på stedet hvil, fikk vi hvertfall en uke til sammen.

b6

Mer om elimineringen (som ikke ble en eliminering) kan dere lese om i dette intervjuet med SIDE2.