Den første natten på roadtrip’en vår ble påspandert av Clarion Collection Havnekontoret på Bryggen i Bergen, og jeg må innrømme at det var deilig å starte ferden videre i dag med et nyvasket utgangspunkt. Vi er tross alt på roadtrip med planer om å bo i bilen, så vi aner tross alt ikke når neste dusj melder seg! Clarion Collection Havnekontoret ligger sentralt i Bergen på Bryggen med Fløibanen i bakgrunnen, og rommene er fantastisk flotte! Jeg sover så godt i mørke, lune omgivelser, og det finner du her – i tillegg til god frokost, kaffemaskin i rommet, relax-avdeling og hyggelig personale. Det blir garantert ikke siste gang jeg besøker dette flotte hotellet. Jeg la ut en rundtur på hotellet på snap. Den ligger fortsatt tilgjengelig på @HAUGAARD91 om dere vil se!

pb010850pb010851pb010854pb020862pb020864

Grunnen til at det ble hotell den første natten på roadtrip er på grunn av denne sjømannen her som i skrivende stund jobber ombord på Bergensfjord og er klar for fire uker på sjøen! ♥