Hei fra vestlandet! I skrivende stund sitter jeg i en 9-seters Opel Vivaro som jeg har fått låne av Hertz bilutleie i Drammen, og ferden har allerede tatt oss til Bergen! Jeg har fylt bilen med jenter Vi startet i Drammen rundt klokken 13 i går ettermiddag, og kjørte sidelengs i mørket over Hardangervidda i fullt snøkaos. Da vi omsider kom frem til Bergen ble vi møtt av en fantastisk by jeg aldri har vært i før. Jeg har fått se de berømte trehusene på Bryggen, tatt Fløibanen til topps og spist chicken quesedillas og drukket øl i sene nattetimer på Egon.

pb020916pb020921pb020942

Guiden vår, min tidligere kollega og selvutnevnt super-bergenser, Peik!

pb021004

Bergen leverte sol og fint vær, og nå setter vi snuten mot nord! Vi regner med at neste soveplass blir Sogndal før vi besøker Volda, Ålesund og Trondheim. Planen er å se fjord og fjell, stoppe der det passer oss, ta masse selfies med kamerastativet langs veien og avslutte det hele med en fest i trønderstaden før vi vender hjemover til Drammen. Følg meg på snapchat/instagram på HAUGAARD91 eller hashtaggen vår #3NorgeRundt!