Da var roadtrip’en over, og jeg skal rydde klar bilen for innlevering på Hertz bilutleie i Drammen. Det har vært en fantastisk tur over fjellet til Bergen, og jeg har endelig fått sett både Bryggen og Fløyen. Etter en dag i Bergen kjørte vi nordover til Volda hvor vi sovnet i mørket og våknet til en fantastisk utsikt! Jeg fikk hilst på en kompis som går på Høgskulen i Volda, og vi fikk kastet i oss frokost før turen gikk videre til Ålesund og Molde. I Ålesund møtte jeg verdens søteste jente på 15 år, og jeg gjestet også videobloggen hennes med Ella og Tina i bakgrunn. Denne deler jeg selvfølgelig når den kommer ut! I Ålesund ble det en kjapp hjemmelaget lunsj på TYT før vi dro videre til Molde og spiste på Egon. Jeg hadde vært syk med forkjølelse og feber hele turen, men det tok ikke slutt her. Midt i veien, i motsatt kjørefelt måtte jeg bråbremse, kaste meg ut av førersetet og spy. Like.. give me a break?!

humancentipede

Fløibanen i Bergen // Bryggen i Bergen // Random sted på vei til Volda // Volda sentrum // Ørsta // På 1 av totalt 6 ferger vi tok // Ålesund sentrum //Aksla Ålesund // Molde domkirke // Foran vanen vår // Nidarosdomen Trondheim // Hjemme hos Robin


Turen endte opp i Trondheim hvor vi drakk litt for mye vin og dro ut på SOT. Her hadde de verdens beste burger og søtpotetfries, men jeg ble selvfølgelig dårlig og fikk ikke oppleve bartebyen by night denne gangen heller. Elsker at jeg alltid har så flaks! Fyllesyke, stygge og slitne tok vi riksvei 3 nedover mot Drammen i går kveld, og jeg våknet seriøst i Drammen. Ella hadde kjørt hele veien, og ville ikke vekke meg. What a hero! Hva skulle jeg gjort uten henne?

Nå skal vi som sagt rydde og vaske bilen for innlevering før jeg skal i familiemiddag på Pigen café. Tusen takk til Hertz bilutleie i Drammen for denne muligheten! Vi har hatt det kjempemorsomt og sett mye av Norge!