For en opplevelsesrik dag! Jeg elsker at jeg bare kan gjøre akkurat det jeg vil fra den ene dagen til den andre, og i dag ble det et oppdrag for landbruks – og matdepartementet! Grunnen til at det ble røde negler i november istedenfor desember er på grunn av dagens photoshoot. Jeg har nemlig vært kalenderpike i departementets 2017-kalender, og resultatet får dere selvfølgelig servert på bloggen i slutten av desember! Oppdraget var å melke en ku i classy, røde negler. Video av det hele kan dere se på facebookprofilen min her eller på snapstory @HAUGAARD91! Det var selvfølgelig en utfordring, jeg mener.. hvem av dere pleier å melke kuer på daglig basis liksom? Jeg hadde aldri gjort det før, annet enn det stakkarslige (muligens mannlige) offeret av en geit jeg fant på Langedrag engang. Tror ikke det kan skrives på bondegårds-resumeet, men all erfaring er erfaring. Så nå kan jeg si at jeg har vært kalenderpike også. I Kari Traa ullundertøy. På et TINE-fjøs i Buskerud.

skjermbilde-2016-11-10-kl-22-32-59p6100412

Røde negler, røde lepper og røde jur som jeg sikkert klarte å klore opp under melkingen.. Dette blir spennende!