pb131245

Det her handler ikke om å gi etter for skjønnhetspress, eller å være misfornøyd med seg selv. Jeg mener folk skal få operere og sprøyte inn akkurat hva de vil, men grensen er for meg helt utrolig vanskelig å tråkke over. Å innrømme at jeg vurderer botox etter alt jeg har sagt i media de siste tre månedene er vanskelig, men det er også et faktum at jeg har sagt jeg vil være ærlig med dere. Grunnen er enkel, og den blir bevist på alle bildene nedenfor. Jeg har rett og slett et øyebryn som har hengt seg opp etter litt for mye øving på å løfte det for å se sarkastisk ut. Resultatet er at jeg ser konstant sarkastisk ut, og jeg får ofte høre av folk som ikke kjenner meg at jeg ser overlegen og bitchy ut nettopp på grunn av dette jævla øyebrynet. Så hør på mødrene deres når de sier at du blir sånn om du fortsetter å lage grimaser, for det er jeg et levende bevis på! Nå vurderer jeg et stikk i panna som gjør at dette øyebrynet slapper av. På hvert eneste bilde, hver eneste selfie, i alle videoer og på hvert eneste topmodel-bilde ser jeg det møkkabrynet reise seg, og det gjør at øyet ser større ut i forhold til det andre. Det ser jo helt latterlig ut! Noen sier det er sjarmerende, men jeg føler meg helt skeiv i fjeset. Er det innafor å skyte ei lita dråpe botox i øyebrynet, eller går jeg imot alt jeg har sagt da? Mister dere liksom all respekt for meg om jeg gjør dette for å føle meg bedre? Streess.

collage

Alle disse bildene har én ting til felles. Et bryn som hever seg automatisk, og et øye som er smalere enn det andre.