Førstkommende lørdag setter jeg snuten mot Porsgrunn for å feire bestevenninnen min som fyller 25, men før det har jeg en avtale med en fantastisk flink make-up artist! Gentiana holder til på Ambience of Beauty i Drammen sentrum, og er sertifisert av selveste Mario Dedivanovic, make-up artisten til Kim Kardashian! Med andre ord er hun dronningen av konturering, og jeg kan ikke vente til å se hva hun får til med meg! Forrige måned skulle hun også til Dubai for å møte realitystjernen selv sammen med Mario Dedivanovic, men turen ble dessverre utsatt på grunn av ranet i Paris. Hun bruker make-up fra populære Anastasia Beverly Hills og som kunde får du med løsvipper inkludert i prisen. Før/etter bilder kommer! Vil du være en av de som får se de først? Følg HAUGAARD91 på snapchat ♥

pb131258

–> Sjekk ut facebooksiden til Ambience of Beauty her for å sjekke ut før og etterbilder og tilbudene hun har! <–