November er her, og sesongen for at alle rosabloggere spyr ut ønskelistene sine offentlig har begynt. Selvfølgelig er jeg intet unntak. Uten en offentlig ønskeliste ender man vel opp med et par bestemortruser, et duftlys og et gavekort på KIWI, så her er den. Min kleine, overfladiske ønskeliste:


skjermbilde-2016-11-15-kl-15-21-55

1. En ghostchair til sminkebordet mitt. Altså en stol av eller med gjennomsiktig plast. Enten den originale, den liknende fra Skeidar eller den med stålben fra IKEA. Såå kult med et villsaueskinn i!

2. Extended Play Lash mascaraen til MAC. Fordi den er verdens beste, og det ikke gjør noe å ha flere enn en.

3. Billetter til Roskilde-festivalen 2017! Hvorfor? Fordi hele Top Model skal dit, og fordi Foo Fighters kommer! Jeg har ikke vært på Roskilde siden 2013, og selv om line-upen aldri kan måle seg med den som var da, så er jeg klar for å bade i gjørma med deilige babes fra Top Model! Kanskje vi får med Jonas og? Haha!

4. Hvitvin og Fireball. Julen er jo dessverre den sesongen hvor nordmenn drikker mest, og det er intet unntak for min del. Får jeg viljen min blir det nyttårsaften på Tinden i Hemsedal i år, så da trenger jeg påfyll!

5. Stjernetegnsmykket «løven» fra Jane Koenig. Denne danske designeren fanget min oppmerksomhet for mange år siden, og jeg har blitt mer og mer glad i både bokstav-tags’ene, og disse anhengene. Janekoenig.com!

6. Og fordi jeg er såpass iskaffe-avhengig som jeg er, så ønsker jeg meg ulike smakstilsetninger. What a nerd!

7. Ordentlige vinterboots. Ikke ordentlige i den forstand at jeg kan klatre Gaustadtoppen i minusgrader, men noen kule chelseaboots hadde jo vært på sin plass! Jeg tror det er det eneste garderoben min mangler.

8. Flybilletter til New York! Dette ønsker jeg av familien. Og lommepenger til oppholdet slik at jeg slipper å spare. Jeg ønsker meg også ting som gir meg tid med de jeg er glad i. Hotelltur, hyttetur – hva som helst!