I kveld er det finalen i Top Model, og jeg gleder meg til å slippe å holde vinneren skjult lenger. Alle i topp 4 er verdige vinnere i mine øyne, og jeg er klar for å høre hva dere syns om juryens valg i kveld. Det blir ingen finalefest på oss deltakerene ennå, men jeg skal campe foran sofaen med jentene og heie frem Jannie! Hvem tror dere vinner?

pb171318pb171306

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra WAM-klinikken hvor jeg egentlig skulle på en konsultasjon angående det irriterende øyebrynet mitt. Det ble ikke noe av likevel, så derfor endte jeg opp med nye negler isteden! Vi gikk for en mørk burgunder farge nå mot julebordsesongen, og jeg kan ikke forklare dere hvor lekre de er. Ingen bilder yter rettferdighet, så jeg lurer på om det kommer en liten video ut på instagram eller facebooksiden min etterhvert! Nails by Anja har vært min one & only siden januar, og det kommer hun fortsatt til å være. Hun er ikke bare utrolig dyktig, men også fantastisk morsom! Du kan booke negltime eller andre behandlinger på WAM-klinikkens hjemmeside her.