Er det bare jeg som syns tiden går enormt fort om dagen? Jeg har hatt hjemmekontor i fire uker nå, og jeg føler a tiden renner fra meg og at jeg ikke får gjort noe som helst! Denne uken derimot har jeg et par planer på tapetet. I dag skal jeg i et par møter i jobbsammenheng, men bortsett fra det så er dette den store skjønnhetsuken. I morgen skal jeg til frisøren min på KarlssonBarlindhaug å møte en representant fra Balmain. Jeg skal nemlig få hairextensions, og jeg gleder meg veldig til å se resultatet! På torsdag får jeg nye negler, og til helgen får jeg make-up fra Ambience igjen. Som jeg skrev i går så går vi for en Khloe Kardashian look denne gangen, og jeg er spent på hvor lik jeg blir! Dette blir jo nesten extreme makeover..

img_9847img_9850

Nå sitter jeg i morgenkåpen å spiser lunsj, men jeg ser på klokka at det er på tide å få på seg klærne og sminken. Vi skrives litt senere i dag! I mellomtiden håper jeg dere vil klikke dere inn HER å nominere meg til «årets femelleblogg«. Det hadde betydd så mye å få litt anerkjennelse for det jeg driver med hver eneste dag!