Er det noen «dødtidsdager» mellom hver episode, i så fall hvor mange? Eller skjer det noe hver dag?
– Det er ingenting som heter fri eller helg i TV-innspilling, iallefall ikke Top Model. Her er det opp å stå tidlig hver morgen og gjøre seg klar for challenge, shoot eller judgement-day! Jeg hadde èn fridag på nærmere 7 uker, så du kan tenke deg hvor sliten jeg var når jeg kom hjem!

Vet du hvorfor Paulina stormet ut da hun fikk vite at hun var videre? Har du snakket med henne i ettertid?
– Alle jentene fra årets Top Model snakker sammen nesten på daglig basis gjennom facebookgruppen vår. Det samme gjelder Paulina. Paulina sier selv at hun dro på grunn av hjemlengsel, og det at hun og Kathleen var veldig close i huset gjorde det kanskje enklere for henne å ta avgjørelsen om å dra hjem. Hun ville med andre ord hjem selv, men hun burde kanskje trukket seg på en annen måte enn å storme ut å bli diska, så hadde kanskje Kathleen blitt værende en uke til?

Hva syns du om at Ronja røpet vinneren før Norge fikk se finalen?
– Ronja har ikke gjort noe galt i denne situasjonen. Det er ikke hennes skyld at programmene ble lagt opp på forskjellige dager, det er noe kanalene må ta på seg. Personlig mener jeg selvfølgelig at finalen skulle blitt sendt på samme dag, men igjen så var følgerne klar over nettopp dette og kunne valgt å ikke gå inn på de andre deltakernes profiler i sosiale medier akkurat dette døgnet.

img_5251

Synd du gikk ut, likte deg veldig godt! Og når de viste det «beste» bildet ditt, tenkte jeg bare «det der kan ikke ha vært det beste bildet!!» Alle kunne jo se under shooten at du hadde en helt annen utstråling enn det som vises på bildet.. Veldig tydelig at alt handler om god tv og ikke at det skal være autentisk.
– Akkurat dette er jeg helt enig med deg i, og det har jeg sagt til juryen i ettertid. De mener likevel at det var det bildet hvor jeg poserte best, men når det er en slik feelgood-shoot og jeg kunne smile (og jeg smilte!) så kunne de heller sendt meg hjem med et smil – og et bilde som heller hadde en dårlig posering. Jeg la også merke til hvordan de croppet bildene til andre for å få de til å se bedre ut, og hvordan de tok med hele meg på mitt bilde, selv om beinet var gjemt bak en stein (noe fotografen ikke sa ifra om). Syns exiten min var veldig urettferdig, men likevel forventet. Men jeg skal skrive mer om dette!

Kan du skrive litt om hvordan det egentlig var å være med på Top Model?

– Jeg har forstått at dere ønsker mer behind-the-scenes informasjon om produksjonen og hele reisen, og det skal dere selvfølgelig få. Men da må dere gjerne stille meg noen konkrete spørsmål jeg kan ta med i innlegget slik at jeg faktisk svarer på det dere lurer på!

Hvordan fikk du jobben på New York Fashion Week?! Dette er jo noe supermodeller jobber for i flere år?
– Jeg vet ikke om jeg kan kalle det flaks, men jeg vet jo at for eksempel idolet mitt, Iskra Lawrence, har hatt NYFW som mål i 13 år, og det at jeg plutselig skal gå runway der er jo veldig rart.. Men jeg gleder meg, og tar det absolutt ikke for gitt! Det er en stor anerkjennelse å få, spesielt med tanke på hvor mange flotte jenter som var med i Top Model i år.

top_model-30_06_2016-fabio_caetano-26

Hva er det beste og verste minnet fra Top Model?
– Det er så mange gode minner at det er umulig å velge ett favorittminne. Men jeg kan jo nevne spøkelsesutryddelsen vår, alle kveldene i jacuzzien, den daglige nakenbadingen med Jannie, når Maria løp inn i glassdøren, poolparty, når jeg og Jannie var på synk sammen, når jeg jagde Jannie rundt i huset med bananer, når alle kastet hverandre uti med klær, når vi fikk gå på shoppingsenteret og handle i 2 timer og 40 minutter, når vi fikk sushi-takeaway til huset osv. Eneste minnet jeg virkelig ikke liker er Helly Hansen fotograferingen. Så mye som ikke stemte den dagen…

Hvordan var det å komme hjem etter å ha vært i bobla så lenge?
– Det var grusomt. Det var altfor stille. Det er det rareste jeg har opplevd. Jeg gikk rundt å ventet på at noen skulle lage mat til meg, handle inn og fylle kjøleskapet, be meg om å komme ned på synk (intervju, altså) og savnet alle sammen. Jeg orket ikke å snakke med noen de første dagene, og møtte ikke vennene mine før fire dager etter hjemreisen.

top_model-23_06_2016-fabio_caetano-14

Om dere har flere spørsmål om Top Model, så legg igjen en kommentar her. Svarer så ærlig jeg kan!