Her om dagen mottok jeg disse kule støvlene fra Stiligestovler.no, og jeg har fått helt hang-up på chelseaboots! I tillegg til å være sorte, minimalistiske og i trendy fløyel er de også 100% vanntette med vannavstøtende sidepanel. De kommer fra det italienske merket Chiara Bellini, og i forhold til mange andre italienske sko er disse helt normale i størrelsen. Komforten er upåklagelig, og jeg vil tørre å påstå at det er umulig å få gnagsår i disse elastiske støvlene. Mange sko skal gjerne gåes inn litt før en hel kveld på byen, men jeg tok de rett opp fra boksen og på føttene og dro på konsert – uten problemer. Helt klart et smart kjøp og en god investering! Disse kommer jeg til å ha i mange år fremover, og jeg er SÅ takknemlig. Anbefales virkelig på det varmeste!

pb301392pb301391pb301393

Dressen er fra Lindex. Du finner «Nero velvet chelsea boots» hos Stiligestovler.no her! ♥