Takket være Strømstad Spa har jeg fått noe jeg virkelig trengte. En liten time-out fra både blogg og sosiale medier, som til tider kan se ut til å ta over livet mitt. Jeg har så vidt rørt telefonen, og jeg har ikke engang lukket opp macbooken for å jobbe. De siste dagene har kun handlet om god mat og drikke, fin utsikt og et stort spa med varme bassenger som virkelig har fått meg til å koble av fra omverdenen.

collage

Jeg var så heldig å bli tilbudt et stort deluxe-rom på et av Skandinavias beste spahoteller, og her har jeg virkelig hatt det digg! Det deiligste med rommet vi fikk tildelt må kanskje være det store kjøleskapet. Og sengen. Jeg må få guds skyld ikke glemme sengen. En sånn høy og stor seng MÅ jeg også få meg hjemme! Med likt gulv. Og sengegavl. Og stuebord. Snakker vi inspirert eller? Det har blitt mye prosecco og deilig mat i tillegg til alle timene i spa-avdelingen. Da vi ankom hotellet spiste vi en deilig angusburger på 180 gram i baren på hotellet, og i går ble vi servert en deilig lammeskank (my favorite!) med mandelpotetmos, skogssoppsaus og bacon. SÅÅÅ digg!

pc041400pc041402pc041403

Spa-avdelingen var upåklagelig. Den kunne tilby tre jacuzzier, hvor et av de var utendørs. Spaet hadde også et stort svømmebasseng på 28 grader, og et mindre basseng som holdt hele 40 grader! Avdelingen hadde tre ulike badstuer. Ett med damp og 100% fuktighet, og to ulike finske saunaer med forskjellig fuktighets – og varmegrad. Her finner du også fotbad, eventdusj, snow-tub, solsenger og mye annet. De har også en egen avdeling med spabehandlinger, og menyen finner du her.

pc041405pc041406

Jeg sitter i skrivende stund og oppdaterer dere fra bordet dere ser på bildet over. Jeg er fortsatt i Strømstad, men jeg vender nesen hjemover hvert øyeblikk. Det blir selvfølgelig en liiiiten tur innom Systembolaget og Nordby-senteret før vi krysser grensa – jeg må jo tross alt ha påfyll av både fireball, bacon og billig karbonadedeig! Handlelisten er lang, men desember er ikke akkurat en måned hvor det tillates å ha et trangt matbudsjettet. Hvertfall ikke her i huset! Her spares det ikke på noe, og jeg har en egen rutine for hva jeg handler inn hver gang jeg krysser svenskegrensa ♥

Takk til Strømstad Spa og deres hyggelige personale for en deilig start på en hektisk måned. Vi ses – garantert!