God morgen! Håper dere har en like fin lørdag som meg. Jeg har endelig nådd ønsket temperatur på soverommet, og har for en gangs skyld kunnet ligge i undertøy istedenfor innpakket i ull eller en kosedress. Nå sitter jeg på kjøkkenet med dagens første kaffekopp, og planen i dag er å handle inn de resterende julegavene før jeg tar en tur ut på byen å viser frem mine nye negler. Det er ingen hemmelighet at jeg alltid er fornøyd når jeg kommer til Anja for å legge nye negler, men denne gangen hopper jeg nesten i taket hver gang jeg ser de lekre, speilblanke chrome-neglene mine! Jeg har lenge etterspurt denne typen hos Anja, og endelig fikk hun det inn, og jeg fikk være så heldig å teste. Det er ikke bare utseendet og den siste finishen som ser lekker ut, for selve teknikken var utrolig tilfredsstillende å se på! Om dere klikker dere inn på Instagram-profilen min HER ser dere hvordan chrome-negler utføres. De andre neglene er i en mørkelilla farge. Denne fargen falt jeg pladask for da jeg hadde den for en måneds tid siden. Jeg ELSKER den! Og kombinasjonen passer helt utmerket til sesongen vi går inn i nå, med jul og nyttår.

Nails by Anja holder til på WAMKLINIKKEN. Følg henne Facebook HER for inspirasjon, tilbud og booking ♥