God morgen, fininger! Nå sitter jeg ved frokostbordet etter å ha gått en lang tur med bikkjene etterfulgt av en legetime på sykehuset for å sjekke stoffskiftet. Jeg sitter her å tenker over hva jeg nylig har kastet meg ut i. I går gjorde jeg nemlig noe sykt. Jeg booket en enveisbillett til USA, uten en eneste plan annet enn New York Fashion Week den første uken. Hvor skal jeg dra? Hva skal jeg se? Skal jeg leie bil og kjøre til Washington? Skal jeg ta fly til Miami og hoppe på et cruise til Mexico og Bahamas? Skal jeg besøke vennene mine i Los Angeles, og gamble i Vegas? Jeg har ingen aning. Jeg har penger på konto, en billett i mailboksen og kontakt med flere promotører som tilbyr meg free food & drinks på de hotteste utestedene, og 05. februar stikker jeg fra alt.

WISH ME LUCK! MACBOOKEN BLIR SELVFØLGELIG MED PÅ REISEN!