Som blogger, journalist og influencer er det kun én ting som gjelder, og det er å være pålogget. Er du ikke pålogget finner du ikke inspirasjon. Du får heller ikke vite hva som beveger seg i verden, hva som trender, og hvilken bølge du bør kjappe deg å hoppe på for å holde deg selv aktuell. Som blogger er det alltid noe som må oppdateres, enten det er bloggen i seg selv, Snapchat, Instagram, Twitter eller en ekstra titt i mailboksen, og det er ikke alle disse tingene som er like enkle å gjøre fra mobilen. Selv investerte jeg en ganske stor sum i en mac (og ikke bare én gang) – noe man virkelig ikke behøver om man ikke driver profesjonelt med video – eller musikkproduksjon. Hadde jeg fått valget igjen i dag hadde jeg kanskje vurdert en enkel og lett maskin fra Acer. Den er både rimeligere, tynnere og lettere å ta med seg. Kanskje dette er årets julegavetips til kjæresten? Eller tenåringen hjemme?

Acer lanserte nylig en ekstremt tynn og lett maskin for oss som alltid er på farten og ikke alltid har tid eller tålmodighet til å sitte benkret i leiligheten vår med hjemmekontor. Maskinen heter Acer Swift og veier ikke stort mer enn en iPad. Du finner mer informasjon om maskinen fra Acer her!