Go big or go home sa jeg, og plutselig satt jeg her med øynene på ni forskjellige cruise i Karibien. Jeg ble en del tusenlapper rikere denne julen, og hver minste lille krone legges til turen min i februar – som nå forlenges med et cruise fra Miami og nedover Karibien. Forhåpentligvis får jeg 7-8 netter ombord på et av disse fantastisk flotte skipene mens jeg bader på Bahamas, i Cozumel, på Jamaica, Cayman Islands eller St. Maarten. Alt dette kan jeg takke min superstøttende familie for – de som gjerne vil se meg fullføre reisedrømmene mine slik at jeg ikke sitter igjen med noen anger senere i livet. Er jeg heldig får jeg muligheten til å se Cuba før turismen kicker inn for fullt også, men foreløpig er det lite som er klart. Det som er klart er dette:

Vi bor i New York fra 05. – 12. februar, og hopper inn i en leiebil før vi kjører sørover på østkysten mot Miami. På veien tar vi et par dager i Atlantic City, en tur innom Washington for å kikke på Trumpen, videre til Orlando og ned til Miami og Key West hvor vi hopper på et skip ut i det turkise havet. Har dere noen reisetips langs denne ruten så tar jeg de imot med åpne armer! Dette blir bra dere! Gleder meg til å oppdatere dere fra «over there» i februar og mars ♥