Godt nyttår, alle sammen! Håper dere har hatt en fin feiring, og en god start på det nye året! Her i huset slår vi på stortromma i 2017, og på nyttårsaften booket vi et elleve dagers cruise i Karibien! Dette blir ferier over alle ferier, og jeg er så sykt klar for å hoppe på flyet til USA i februar. Først en uke i New York med modelloppdrag på NY fashion week, så en ukes roadtrip ned langs østkysten (Hello Washington og Atlantic City!) for så å hoppe ombord Costa Cruise til Karibien. Vi booket en av skipene som går fra Miami, og vi skal innom seks (!) karibiske land før vi reiser tilbake til et opphold i Miami. Reiseruten er som følger:

Dag 1: avgang fra Port Everglades i Miami. Dag 2 våkner vi opp på Bahamas! Etter et døgn på havet seiler vi inn til Amber Cove i den Dominikanske Republikk, og dagen etter starter vi dagen i Jamaica. Etter en natt på havet hopper vi på øyen Grand Cayman, Cayman Islands, og etter et døgn til på havet strander vi i i Honduras, i bukten Roatan. Dagen etter våkner vi i Cozumel, Mexico og etter et døgn til på havet ender vi opp i Miami igjen.

Tilbake i Miami blir det en Corona eller ti på South Beach langs Miami City Skyline, en tur til Orlandos originale Disneyworld, og kanskje en tur innom Everglades nasjonalpark. Hjemreisen er fortsatt ikke booket, så hvor lenge vi blir borte er fortsatt uvisst. Dere kan tro jeg gleder meg!