Det nærmer seg et nytt år, og vi gjør det vi bestandig gjør når romjulen inntreffer. Vi setter oss ned, skriver en liste og tror at livet skal behandle oss så jævlig mye bedre så fort klokka slår tolv 31. desember. Listen er like viktig som nyttårskysset, og den kalles «nyttårsforsetter». Listen er full av punkter, og du har mest sannsynlig aldri klart å holde ett eneste ett. Men slapp av. Du er langt ifra den eneste..

Vi skal bli bedre mennesker, gi til veldedighet, skaffe oss et fadderbarn eller tre og jobbe gratis på gamlehjem og som sykehusklovner. Vi ønsket oss treningsklær fra 2XU til jul, så nå skal vi melde oss inn på treningssentere uten å være støttemedlem, og trene minst tre ganger i uken – kanskje fem. Vi skal slutte å røyke. Slutte å snuse. Slutte å ha tilfeldige one-night-stands, og bli flinkere til å bruke kondom når vi først har dem. Vi skal ta vare på oss selv. Drikke mindre alkohol. Vi skal spise sunt og ha fisk på menyen hver mandag, onsdag og søndag. Vi skal også møte den store kjærligheten og få minst 1000 nye følgere på Instagram som vi kan flashe de fantastiske livene våre til.

Det er selvfølgelig bare bullshit. Vi kommer ikke til å gjøre en dritt annerledes. Vi kommer ikke til å oppnå en dritt. Kanskje vi trener rutinemessig i tre uker. Kanskje vi holder oss unna siggen og snusen frem til første festen etter nyttår. Vi er for gjerrige til å gi til veldedighet, men kanskje de får den søppelposen med møllspiste «pent brukte klær» du har hatt stående på loftet ditt de siste tre åra. Fiskemiddagene blir erstattet av feit og fritert scampi, fiskepinner og pommes frites, etterfulgt av en kjapp bånnski på åtte halvlitere før du til slutt hooker opp med en random dude du møtte i baren på Lawo. Fire uker senere våkner du med kløe i skrittet og forbanner nyttårsforsettene på 25. året.

Godt nyttår, alle sammen! Resept på doksycyclin får du hos fastlegen. Symptomene kjennes etter 5-14 dager ♥

LES MIN UKENTLIGE SPALTE HOS FEMELLE.NO HER