Har du noen gang drømt om å besøke New York? Kanskje til og med se byen fra luften? Vel, nå gir jeg deg sjansen til å bli med meg inn i helikopterkabinen på en reise over Manhattan gjennom Snapchat! Høres dette kult ut bør du legge til HAUGAARD91 NÅ! 8. februar får jeg nemlig bli med den norske helikopterkongen John Kjekstad på tur! Vi flyr opp Hudson River, over George Washington Bridge og opp til det nordligste stedet på Manhattan før vi sirkler rundt og ser frihetsgudinnen, Ellis Island, Governors Island og til slutt Central Park.

Jeg og kjæresten har nemlig fått sponset en «Ultimate Tour» av HELINY.COM, og jeg trosser flyskrekken for å bli med på dette eventyret. Jeg har aldri flydd helikopter før, så dette blir med andre ord en helt ny opplevelse for meg. Hele opplevelsen dokumenteres selvfølgelig både på Snapchat og på bloggen i ettertid, og akkurat nå sitter jeg med sommerfugler i magen og gleder meg.

Bli med da vel! HAUGAARD91 på Snapchat 08. februar. Sjekk samtidig ut tilbudene til HELINY på Facebook her!