Jeg hadde aldri trodd det skulle være SÅÅ vanskelig å pakke til en ferietur, men når du skal innom flere av verdens varmeste land i tillegg til å besøke et par kalde storbyer blir det fort tricky. Vi er fire stykker som reiser til New York om to uker, og selv om det ville vært lett å be de ta med seg vinterklærne våre hjem når vi reiser videre, så er det ikke like lett når vi har booket oss et par dager innom Washington i tillegg – som mest sannsynlig er like kaldt. Hvordan pakker to mennesker vinter – OG sommertøy i EN kolli? Nemlig. Vi har ikke tenkt til å drasse rundt på to kofferter på den lille backpacker-turen vår. Ikke har jeg planlagt noe særlig shopping heller, ettersom dollaren er svindyr. Give a girl a hand, please! Foreløpig ser pakkelisten slik ut, og jeg lurer på om den kanskje er hakket for lang med tanke på at jeg bare har krav på halve kofferten og håndbagasje, altså 20 kilo totalt. Herregud, jeg har vel ikke sjans til å få alt dette med? HJELP MEG Å PAKKE!

1. Ett par sorte jeans, to gensere, to topper, en vinterjakke, to sommerkjole, ett skjørt. Maxikjole til cruise.

2. Tre par sko. Sneakers, casual heels jeg kan bruke både på shopping, cafebesøk og byen, og sandaler

3. Betakaroten, solkrem, hudpleie, hårpleie, makeup, smykker. Weekendbag som håndbagasje + cross-over bag

4. Nødvendig reiseutstyr som pass, bankkort, billetter. Kameraer – både digitalt, action og polaroid + kort/ladere

5. Mobil, powerbank, macbook. Undertøy, badetøy, sokker, håndkle og kimono.


Helt seriøst – har jeg glemt noe? Er noe overflødig? Jeg har vært på lengre ferier før, men nå skal jeg så utrolig mye forskjellig! Jeg skal jo fly rundt i USA, besøke varmt og kaldt. Bo på alt fra cruiseskip til hostel! Jeg har virkelig ikke peiling. Men noia, det har jeg. Kanskje jeg burde begynne å «prøvepakke» litt snart..