God kveld! Her sitter jeg i sofaen med Valkyrien på skjermen og ribba i stekeovnen, og bare venter på at svoren skal poppe mens jeg gleder meg til lørdagens frisørtime. Jeg har selvfølgelig time hos IngvildKarlssonBarlindhaug, og nytt denne gangen er at mamma også skal få en bli-ny dag av meg, så vi reiser inn sammen. I samarbeid med Ingvild, resten av gjengen på KB og Balmain Hair Norge fra Carl M. Lundh skal jeg få en ekstrem make-over før New York Fashion Week. Det er bare 13 (!) dager til vi reiser, og før den tid skal glamsquaden min få hjelpe meg!

På lørdag er jeg nemlig invitert til en VIP-fest på Brask og Bramm i Drammen, og jeg er heldig som får hjelp av Ingvild med både farge, hairextensions og styling denne dagen. Planen er å nyte en god lunsj i Oslo, drikke litt vin i frisørstolen og løpe videre til den røde løperen på hjembyens lille favoritt-partybule.

Hvordan jeg endrer håret får dere se på lørdag! Men jeg kan love dere en drastisk forandring i både farge og lengde! Jeg er veldig klar for en ny look, og det kan jeg garantere dere at jeg får! Ønsker dere å følge dagen min på lørdag kan dere legge til HAUGAARD91 på snapchat! Jeg gleder meg!