Happybox er et beauty-abonnement som sender deg fire pakker kvartalsvis iløpet av året. Happybox kan avbestilles når som helst, men gir deg muligheten til å teste mange gode og populære full-size produkter for en rimelig pris. De har gratis frakt, og hver tredje måned får du produkter for minst 1500,- kroner til den nette pris av 498,-. Du mottar alltid mer enn fem produkter. Denne gangen mottok jeg åtte produkter i tillegg til en prøvesmak på PUKKA-TE.

I denne versjonen fikk jeg en reparerende og fuktighetsgivende shampoo og balsam med arganolje fra Skin Technologies. Jeg fikk også en deodorant med 48 timers beskyttelse fra Sanex, en lekker pastell-lilla neglelakk fra Uslu Airlines, en myk hårolje fra CHIA og en all-over fuktighetsstick som kan brukes på alt fra tørre lepper, albuer, neglbånd osv. I tillegg til dette fikk jeg en maske (også fra Skin Technologies) som jeg tenker å teste i kveld mens jeg tar imot en skypesamtale fra en venninne i New York. Gleder meg til å teste alt iløpet av den neste uken!

SJEKK UT HAPPYBOX HER

COMMO har kommet med en parfymeboks for han og henne, og jeg har fått teste den feminine versjonen av duftene som fulgte med happyboxen. Boksen kommer med 14 ulike dufter for damer i alle aldre – til alle anledninger. Jeg ble bedt om å finne min favoritt min favoritt, og jeg landet på nummer 2 – SAGA. Jeg falt også for de arabiske duftene i nummer 13 EIRA og nummer 14 KAIA, den typiske pop-duften du finner i hyllene på VITA. Dette settet blir med til USA istedenfor en stor 50 ML parfyme. Disse veier mindre og gir variasjon.