Jeg er en racer på å bite, knekke og skade neglene mine, og til tider syns jeg virkelig syns på negldesigneren min som må holde ut med meg. De lekre olivengrønne neglene mine (my all time favorites!) klarte å knekke i håndtaket på bagasjerommet, så jeg måtte ta en ny visitt ned til Anja og resten av jentene på WAM-klinikken. Denne gangen gikk vi for klassiske, sorte negler med mye shine og flotte swarovskikrystaller. Det var meningen at jeg skulle ha disse neglene på Vixen Blog Awards, men heldige meg ble liggende i sofaen med omgangssyken. I morgen skal Anja få designe mine noe enklere New York Fashion Week negler, og jeg håper jeg klarer å ta vare på de helt til hjemreisen min en måned senere. Vi går for coffin-shape denne gangen også, men hakket kortere. Anja skal også få lov å tilføye en nude og nøytral farge som jeg eventuelt kan lakke over når de begynner å gro ut – og da sitter jeg mest sannsynlig på en øy i Karibien!

SJEKK UT NAILS BY ANJA OG WAMKLINIKKEN!